Belgium's Got Talent

In 2016 maakt Kurt Katana een succesvolle beurt in 'Belgium's Got Talent', waar hij 4 volmondige 'ja's' oogstte van de jury én een staande ovatie van het publiek kreeg!

"Het was mijn zoontje Arnaud van zes die mij deed beloven om deel te nemen"

Goochelaar Kurt ‘Katana’ Huberecht oogstte vrijdag vier ja's van de jury van het tv-programma ‘Belgium's Got Talent’ op VTM. De voormalige cafébaas verblufte het publiek met enkele spelkaarten, muntstukken en een ijsemmer. “Dit is onbetaalbare reclame”, lacht Kurt 

Lees verder op 'Het Nieuwsblad'

24/10/2016 Kurt Katana's auditie in 'Belgium's Got Talent'

"Al van kinds been af zat het in mij om mensen te entertainen."

Kurt kreeg als kind een goocheldoos cadeau en begon meteen op te treden in het café van zijn ouders. Tijdens de audities neemt hij een groot risico. Voor zijn close-up goochelact heeft hij immers de assistentie nodig van juryleden An Lemmens en Stan Van Samang… Benieuwd hoe dat afloopt? 

Bekijk hier Kurt zijn auditie

 


  

21/10/16 - Kurt Katana waagt zijn kans in Belgium's Got Talent

"De mond van de jury viel open"

Goochelaar en illusionist Kurt Huberecht (50), beter bekend als Kurt Katana, is vanavond een van de opmerkelijke kandidaten in de eerste aflevering van Belgium's Got Talent op VTM. De voormalige uitbater van café Place Magique laat juryleden An Lemmens en Stan Van Samang deelnemen aan een van zijn trucs. "Hun mond viel open", glimlacht Kurt.

Lees verder op HLN

 


 

21/10/2016 - Belgium's Got Talent kleurt vanavond al meteen behoorlijk West-Vlaams

"Ze zaten er met hun neus bovenop, maar merkten niet hoe ik hen om de tuin heb geleid."

Niels Destadsbader ziet vrijdagavond al direct drie (groepjes) provinciegenoten aan het werk in de eerste aflevering van een nieuwe seizoen 'Belgium's Got Talent' op VTM.

Zo is er goochelaar Kurt Katana (50) uit Torhout. Hij kreeg als kind een goocheldoos cadeau en begon meteen op te treden in het café van zijn ouders. Tijdens de audities - hij trok er naar toe samen met een volle bus supporters - neemt hij een groot risico. Voor zijn close-up goochelact heeft hij immers de assistentie nodig van juryleden An Lemmens en Stan Van Samang...

Lees verder op Krant van West-Vlaanderen