Trouwfeesten

"We zijn naar een trouwfeest geweest. Super locatie, lekker eten maar er stond geen kat op de dansvloer!" Heeft u dat nog al eens gehoord? Jammer, de trouwers hadden beter iets meer aandacht besteed aan het boeken van een goede DJ. Kurt Katana maakt de belangrijkste dag in uw leven écht onvergetelijk! U kunt hem boeken als DJ en/of als close-up goochelaar.

Door DJ Kurt Katana te boeken voor uw trouwfeest kiest u voor een volle dansvloer én een spetterend feest. Kurt komt, indien gewenst, verrassend uit de hoek met pyro's (elektronisch bediend binnenvuurwerk) of confetti-shooters tijdens de openingsdans. A night to remember!

 

 Waarom is een close-up goochelaar (lees: 'Kurt Katana') boeken op de receptie of tijdens het diner van uw trouwfeest, de beste beslissing die u kunt nemen?

 

Die gênante stiltes aan tafel worden vermeden!

De tafelschikking op een trouwfeest verplicht u ertoe om mensen, die mekaar totaal niet kennen, bij elkaar te zetten tijdens het diner. En niet iedereen is een even grote babbelaar. Soms valt het tijdens het diner, wachtend op het volgend gerecht, een beetje stil.

Kurt Katana zorgt voor een supersfeer aan elke tafel: mensen lachen, applaudisseren, roepen zelfs. Dat gaat ook niet onopgemerkt voorbij aan andere tafels en werkt zelfs bevorderend voor de sfeer in gans de zaal. Eens Kurt de tafel verlaten heeft, hebben de tafelgenoten alvast stof tot praten: “Hoe zou hij dat nu gedaan hebben?”

 

Unieke foto’s!

Als u trouwt wilt u toch super foto’s als herinnering? Daarom huurt u (meestal) ook een beroepsfotograaf in. Kurt Katana wordt meestal op de voet gevolgd door de fotograaf. Want het levert hem ‘niet-geposeerde’ foto’s op van mensen zich amuseren, lachen, verwonderd kijken en de meest uitéénlopende reacties laten zien. U houdt er ongetwijfeld leuke foto’s aan over.

 

Wees eens origineel!

Geef toe: als u naar een trouwfeest gaat, weet u meestal hoe het feest zal verlopen en wat u te wachten staat? Misschien een orkestje of zanger tijdens de receptie en een dj voor het avondfeest? And that’s it?

U kunt er natuurlijk ook voor zorgen dat uw gasten uw feest niet zo vlug zullen vergeten! Want: ‘Het was eens iets anders’!

Er wordt hedendaags al wat meer beroep gedaan op goochelaars voor trouwfeesten maar die trouwfeesten zijn nog altijd ruim in de minderheid.

Kurt Katana boeken, betekent kiezen voor origineel-, interactief entertainment waarbij iedereen betrokken wordt en er daarenboven nog super herinneringen aan overhoudt. 

 

Laat uw gasten de WOW-factor beleven!

Van het ogenblik dat uw gasten binnenkomen (of aan tafel plaatsnemen) beleven ze iets wat ze waarschijnlijk nog nooit eerder ‘live’ meegemaakt hebben. Misschien wel al eens op tv gezien. Maar tv blijft nog altijd tv! Hier voltrekken de wonderen zich letterlijk onder hun neus, soms zelfs in hun eigen handen! Opeens lijkt alles mogelijk! 

Alvast een geslaagde start van een memorabele avond ...